Lindsay Lohan’s Bossy


Over er to bilder av Lindsay fra Elle UK

Lindsay Lohan har visstnok jobbet lenge med sin tredje cd, men det virker som om det er en pause i produksjonen. Den skulle egentlig bli gitt ut i slutten av 2008, men det ble ikke noe av. Ryktene sier at hun ikke var motivert nok, men jeg velger å tro at det ikke var det som var grunnen. En smakebit fra denne cden ble gitt ut i mai 2008, og skulle hype opp cden, men det kom aldri noe mer. Men denne smakebiten synes jeg er utrolig kul og føler ikke at den fikk den oppmerksomheten den fortjener. Så her er altså Bossy, en sang fra Lindsays tredje cd, som forhåpentligvis blir gitt ut en gang i fremtiden.

Blogglisten

Advertisements

3 thoughts on “Lindsay Lohan’s Bossy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s