True Blood er genialt!True Blood er en tv-serie som nå går i sin andre sesong på HBO i usa, og vises på CANAL+ i norge. Da jeg først så reklame for det synes jeg det virket litt dårlig, og etter å ha sett første episode så følte jeg at det var en rar versjon av Twilight…MEN etterhvert så tar denne serien virkelig av, og er noe av det mest spennende jeg har sett på lenge! Så jeg vil anbefale dere å gi denne serien en sjansje, så får dere se om dere blir like revet med som meg. Legg igjen en kommentar og si hva dere synes!!

Her er traileren for sesong en

Blogglisten

Advertisements

One thought on “True Blood er genialt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s