La Roux med ny singel


Etter å ha regjert hitlistene i Europa med sangen Bulletproof, er La Roux klar for å lansere en ny singel fra debut-cden. Den heter I’m Not Your Toy og jeg synes det er en utrolig kul sang, og ett godt valg som singel! Etter denne håper jeg neste singel blir Cover My Eyes, for det er en av favorittsangene mine fra cden, og jeg synes det er en vakker sang. Legg igjen en kommentar og si om dere er enig eller uenig med meg 😉

Her er I’m Not Your Toy
Her er Cover My Eyes

Blogglisten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s