YelleBle tipset om Yelle av en venn av meg, og har sjekket ut en del av hennes sanger nå. Og det jeg merket var at selv om jeg er rimelig sliten etter gårsdagen, så fikk jeg likevel lyst til å dra ut igjen idag når jeg hørte på flere av disse sangene! Dette gjaldt spesielt Je Veux Te Voir, og A Cause De Garcons. Noen fler som fikk lyst til å danse av disse sangene, eller må jeg danse helt alene…?

Her er videoen til Je veux Te Voir
Her er en opptreden av A Cause De Garcons

Blogglisten

Advertisements

One thought on “Yelle

  1. Yelle er utrolig bra! A cause des garcons er en herlig låt. Men man bør være i moodet for å høre på dette. søk på teknotik, veldig kul genre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s