The Hills, uten Lauren


29 september begynner sjette sesong av The Hills. Denne gangen er det ganske store forandringer, i og med at Lauren Conrad har sluttet, og Kristin Cavallari(Fra Laguna Beach) kommer inn i serien. Jeg liker egentlig The Hills veldig godt, men nå som Lauren er ute tror jeg ikke det kommer til å bli like gøy som før! I tillegg så har Audrina sagt at hun også kommer til å slutte, men det blir nok ikke før i neste sesong. Her er hvert fall reklamen for sesong 5!

Legg igjen en kommentar og si om du gleder deg til å se dette, hva synes du om forandringene, eller egentlig om hva som helst! Bildet over er fra forrige sesong, siden det ikke har kommet ut noen promobilder for denne sesongen!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s