Leona Lewis er Happy


Etter at Leona Lewis vant X Factor i 2007 ble hun superpopulær over hele verden, med singelen Bleeding Love. Nå slipper hun snart ny cd som heter Echo, og førstesingelen Happy kom ut igår. Det er en klassisk Leona Lewis sang, jeg liker den men synes den er litt kjedelig. Men etter å ha hørt litt mer på den kommer det sikkert til å forandre seg. Hva synes DU? Vakker, dårlig, kjedelig, genial, typisk Leona Lewis?? Legg igjen kommentar, og merk av under for bra eller dårlig. Under er også en opptreden av hennes forrige singel Run, cover av Snow Patrol.

Blogglisten

Advertisements

One thought on “Leona Lewis er Happy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s