Mika, The boy who knew too muchNeste mandag kommer den andre cden til Mika, The Boy Who Knew Too Much. We Are Golden er første-singelen, den har jeg lagt ut tidligere. Nå har jeg hørt gjennom cden mange ganger og jeg liker den skikkelig godt! Sangene jeg anbefaler: We Are Golden, Blame It On The Girls, Rain, Good Gone Girl, Touches You, Blue Eyes. Og etterhvert liker jeg sikkert alle de andre sangene på cden og! Løp og kjøp på mandag, 21 september!

Her er Blame It On The Girls, akustisk versjon
Her er Rain(Se når det er gått 19 sekunder, der har han på en t-skjorte jeg har)
Hva synes du?? Like bra som de forrige sangene til Mika? Bra, dårlig?? LEGG IGJEN KOMMENTAR!

Blogglisten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s