VMA’s Recap

Jeg satt oppe hele natten igår for å få med meg Mtv Vma’s live, i håp om at Britney skulle dukke opp! Hun gjorde ikke det, men heldigvis vant hun Best Pop Video for Womanizer. Andre ting som skjedde på showet var ; Janet Jackson åpnet med en Michael Jackson-tribute,Kanye West dret seg ut, Lady Gaga hadde en blodig opptreden, Beyonce shaket som vanlig sine massive lår, Pink fløy rundt i trapesen, Taylor Swift slo seg løs på Subwayen, og Jay-Z og Alicia Keys avlsuttet det hele. I tillegg så var det premiere på trailerne til Twilight:New Moon, og Michael Jackson-dokumentaren/konserten This Is It. Så selv om VMA-dronningen Spears glimret med sitt fravær var det mye god underholdning i løpet av programmet!
ER DU ENIG?? Legg igjen kommentar!
Janet Jackson åpner showet
Michael Jackson This Is It
Kanye West tar mikrofonen fra Taylor Swift…
Lady Gaga opptrer Paparazzi
Beyonce-medley
Pink med Sober
Taylor Swift med You Belong With Me

Blogglisten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s