Fight For This Love!Jeg la ut første-singelen til Cheryl Cole for en stund siden, og jeg har hørt mer og mer på den i det siste! Nå har også videoen kommet og jeg elsker den! Elsket allerede sangen, og videoen gjør den bare enda bedre! Forresten, så er videoen laget av den norske produsenten Ray Kay.

Er dere enig?Burde Cheryl holde seg til Girls Aloud? LEGG IGJEN KOMMENTAR!
Blogglisten
Advertisements

One thought on “Fight For This Love!

  1. HallaisSyns hun skal få lov til å prøve seg på egen hånd. Det er jo det hun har lyst til.Leser av en del kommentarer på youtube at mange syns hun er en elendig sanger. Selv syns jeg hun synger helt greit. Hvem bryr seg om hun ikke er verdens beste vokalist? Hun har neppe planer om å bli den neste Sara Brightman.Hun er en performer. Det er Girls Aloud også. For så vidt er også Madonna det og se hvor bra hun gjør det. Er ikke noe ekstremt spesielt med sangstemmen hennes heller. Greit, den har særpreg i form av at den er lett gjenkjennelig, men det som gjør Madonna til Madonna, er hennes person og performance. Kan CC klare seg så hun selv er fornøyd, hvorfor skal ikke hun få kose seg med å være soloartist? Syns jeg hørte henne si at Girls Aloud skulle legge ting på hyllen anyway.Sangen og videoen "Fight for this love" er fengende. Den kommer nok til å selge rimelig bra. At man selger bør vel være godkjenning nok til å få holde på. Om det er bra eller dårlig er det etter min mening fansen som avgjør, ikke de som ikke liker henne, musikken eller sjangeren. Just my 2 cents though

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s