Selene Gomez & The SceneFor de av dere som følger med på Disney Channel så vet dere godt hvem Selene Gomez er…for dere andre, det er hun som spiller Alex i Wizards Of Waverly Place. Forrige uke ga hun ut sin aller første cd, sammen med bandet The Scene. I starten likte jeg den ikke så godt, men etter å ha hørt mer på den liker jeg den bedre og bedre! Kan ha noe å gjøre med at jeg har blitt hjernevasket til å elske alt som har med Disney å gjøre :p Men uansett, nå liker jeg mange av sangene veldig godt! Blant annet ; I Don’t Miss You At All, Kiss & Tell, I Won’t Apologize, Naturally, More, Tell Me Something I Don’t Know! Vet ikke om denne har kommet ut i Norge enda, men liker du det du hører så løp og kjøp!

Legg igjen kommentar og si hva du syns!!
Her er små klipp av alle sangene på cden, som forresten heter Kiss & Tell
Her er musikkvideoen til førstesingelen Falling Down
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s