Overcome…Jeg la ut første-singelen til Alexandra Burke for en stund siden, syns den var helt grei. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket da jeg fikk høre hele cden henne! Den er full av potensielle smash hits etter min mening! Som om ikke det er nok, så har min yndling Pixie Lott skrevet en av sangene! I tillegg har hun samarbeidet med RedOne, Stargate og Ne-Yo.

De sangene jeg liker best er : Good Night Good Morning, All Night Long, Bury Me(Six Feet Under), Broken Heels, Dumb, You Broke My Heart og It’s Over.
Til sammen vil jeg gi denne cden 4/5 stjerner! Så løp og kjøp, og legg igjen kommentar og si hva du mener!!
Her er Good Night Good Morning
Her er Broken Heels
Her er Bury Me
Her er All Night Long
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s