WOOOOW!


Wow er det eneste jeg kan si etter å ha sett årets American Music Awards! Jeg var fullt klar over at det var mange bra artister som skulle opptre men jeg hadde aldri forventet noe så sykt bra som dette! Kan ikke huske sist gang det har vært så mange sykt imponerende opptredener pakket inn i ett show! Fy fader!!!!!

Janet Jackson opptrådte en genial medley av hennes største hits, inkludert hennes nye singel Make Me. Man kunne virkelig se at hun var tilstede under opptredene, og at dette var noe helt spesielt.
Lady GaGa sang en medley av hennes nyeste singel Bad Romance, og den nye balladen Speechless. Dritkult show, hun klarer alltid å overraske og imponerer meg mer og mer!
Jeennifer Lopez opptrådte sin nye singel Louboutins for første gang, og jeg må si jeg er glad for at hun er tilbake i toppform! Sangen er sykt fengende, og hun hadde en kjempekul opptreden!! Gleder meg til å høre mer fra hennes nye cd!
Adam Lambert sang førstesingelen fra hans nye cd, For Your Entertainment! Jeg har aldri sett på american idol så har ikke sett han opptre før, men jeg hadde aldri forventet no så bra! Alt var sykt kult, og han fikk meg til å like han og sangen enda bedre enn jeg gjorde fra før!!
Rihanna er nå helt offisielt tilbake der hun skal være!! Hun sang en medley av Wait Is Ova og Hard. Dette er ikke mine favoritter av hennes nye sanger, men liker de bedre og bedre etter å se henne opptre!
Kelly Clarkson var vel en av de som hadde minst show, men uansett så sang hun helt fantastisk pent da hun opptrådte sin siste singel Already Gone.
Shakira opptrådte sin nye singel Give It To Me, med massevis av dansere som gjorde at dette ble en sykt kul opptreden! Sangen liker jeg allerede, og jeg kommer til å høre enda mer på den nå etter dette showet!
Black Eyed Peas opptrådte en medley av Meet Me Halfway og Boom Boom Pow. Fergie sang som vanlig kjempebra, og showet her var også veldig kult!
Hva syns du om dette forrykende showet?? Like imponert som meg eller? Si akkurat hva du syns, legg igjen kommentar! Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s