Miley Cyrus’s WONDER WORLD!!!På tirsdag, 1 desember, var jeg på Miley Cyrus-konsert i Tampa, på hennes Wonder World-turne. Jeg elsker Miley Cyrus fra før, så gledet meg utrolig til dette! Og heldigvis ble jeg IKKE skuffet! Hun sang sykt bra, kjempekult show og hadde rett og slett hele pakka. Jeg ble mektig imponert og forlot konserten som en enda større Miley-fan en jeg var tidligere! Jeg knipset heftig med kameraet underveis så endte opp med en del gode bilder selv om vi satt rimelig langt bak. Bildene over er resultat av dette 😉

Det hun sang var ;
Breakout
Start All Over
7 Things
Kicking And Screaming
Bottom Of The Ocean
Fly On The Wall
Let’s Get Crazy
Hoedown Throwdown
These Four Walls
When I Look At You
Obsessed
Spotlight
G.N.O.
I Love Rock’n Roll
Party In The USA
Hovering
Simple Song
See You Again
The Climb
Altså sang hun nesten alle de beste sangene sine, og hun imponerte stort. Jeg gikk stolt med Miley Cyrus t-skjorte dagen etter og skrøt konserten opp i skyene! Så får du noen gang sjansen til å gå på en Miley Cyrus-konsert, ikke si nei. Noe jeg vet at mange av dere ville gjort…
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s