Stay Cool…with Hilary Duff


Hilary Duff har i de siste årene spilt i flere indie-filmer som har vært litt halvveis etter min mening. Hun har også vært med i en del episoder av Gossip Girl som de fleste av dere sikkert vet, men jeg gleder meg mest til å høre ny musikk fra henne. Men foreløpig for det holde med traileren til en ny komedie hun er med i, som heter Stay Cool. Det virker som en morsom film, og jeg gleder meg til å se den! Utgivelsesdatoen er ikke bestemt enda…

Stay Cool
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s