Alicia Keys overraskerI og med at jeg syns forrige Alicia Keys cd var rimelig kjedelig har jeg ikke giddet å høre på noen av de nye sangene hennes denne gangen. Men jeg ble veldig positivt overrasket da jeg faktisk så musikkvideoen til hennes nyeste singel Try Sleeping With A Broken Heart.. Videoen var mye mer underholdende enn hennes videoer pleier å være, og sangen var bare utrolig kul og annerledes! Jeg sleket den med en gang! Så nå skal jeg høre gjennom resten av hennes nye cd Element Of Freedom og så om det er noe mer jeg liker der 😉

Try Sleeping With A Broken Heart
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s