Gossip Girl + 90210Er det noen fler enn meg som har fulgt med på de nyeste episodene av Gossip Girl og 90210?? I det siste har syns jeg hvert fall begge seriene har tatt seg veldig opp, og de har bare blitt bedre og bedre!! Så nettopp episode 12 av Gossip Girl seosng tre, og også episode 12 av sesong to av Beverly Hills 90210 og jeg klarer nesten ikke vente på de neste episodene! Dessverre må vi vente helt til 11 Januar før neste Gossip Girl episode kommer, så vil det være en 6 ukers pause igjen og så kommer episode 13. Ikke like lang ventetid på 90210 heldigvis, neste episode kommer 22 Desember, og jeg gleder meg VELDIG 😀

Her er reklamene for de neste episodene
90210
Gossip Girl
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s