Cheryl Cole’s night inCheryl Cole har gjort det sykt bra med solokarrieren sin i England! Førstesingelen Fight FOr This Love ble den raskest selgende singelne i hele år, og lå på førsteplass i tre uker! Cden 3 Words lå også på første i flere uker og gjør det fortsatt bra! Selv om jeg ble skuffet over cden, jeg syns den var rimelig kjedelig og livløs, så er jeg fortsatt fascinert av Cheryl. Derfor legger jeg ut opptredener og intervju fra en egen tv-spesial med cheryl som gikk på tv i England i dag, hvor hun opptrådte tre av sangene sine. Jeg ble imponert av opptredene, og nå etterhvert begynner jeg å like den ene sangen Paracute. Syns fortsatt hennes neste singel 3 words er litt spesiell. Men hvem vet, kanskje den bare krever litt ekstra mye tilvenning ;p

Fight For This Love
Parachute
3 Words med Will. I. Am
Intervju
Hva syns du om Cheryl Cole??
Blogglisten
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s