HAIM, the Days Are Gone

De tre søstrene i Haim var i forrige uke gjester på Senkveld, noe som resulterte i at de hittil utgitte sangene deres skjøt oppover den norske iTunes-listen. Men det er først på mandag, 30. september at hele cden deres er ute. Om den klarer å klatre på de norske listene gjenstår å se, jeg mener absolutt at den fortjener det. Singlene “Falling”, “Forever” og “The Wire” har allerede vært tilgjengelig en stund nå, og forventningene mine har bygget seg opp mer og mer etter hver sang de har sluppet. Og til min store glede så innfrir de til de grader med dette albumet.

Flere av sangene er storslagent singelmateriale, spesielt tittelsporet “Days Are Gone” skiller seg mest ut etter min mening. Den er forresten skrevet i samarbeid med Jessie Ware. I tillegg så høres “If I Could Change Your Mind” ut som Falling Pt. 2,  og det mener jeg i en positiv forstand. “My Song 5”, “Honey & I” og “Better Off” er noen av de andre sterkeste sangene på cden. Så om du liker det du har hørt fra Haim så langt så anbefaler jeg på virkelig å sjekke ut denne deilige debutCDen deres, “Days Are Gone”.

CDen slippes som sagt om tre dager, så om du ikke allerede er det bør du gjøre deg kjent med HAIM innen den tid og ta beslutningen om du skal kjøpe CDen eller ikke. Og ut ifra dette lille innlegget tror jeg at jeg har gjort det ganske tydelig hvilket alternativ jeg syns du skal gå for 😉

Her er deres siste singel “The Wire”

Og her er en utrolig bra remix av “Falling”, signert superDJen Duke Dumont

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s