Rihanna slipper seg løs på Chatty Man

Rihanna har vært på turne over lang tid nå, og det har vært usedvanlig stille fra henne på musikk-siden. Hittil har hun gitt ut et album i året, siden hun først slo gjennom med Pon De Replay. Rihanna-fans, meg inkludert, har blitt bortskjemt med en konstant strøm av ny musikk, og det har jo absolutt funket salgsmessig. Men i år ser det ut til hun har tatt en velfortjent “pause”, og foreløpig ser det ikke ut til at det kommer noen cd i år. Men musikk blir det likevel.

Hun ble intervjuet og opptrådte på Alan Carr’s Chatty Man på fredag. Som alltid gjorde Alan Carr et veldig komisk intervju av henne, elsker å se at hun ler seg ihjel. Hun opptrådte “What Now”, for første gang på tv, og hun ga en ekstremt sterk opptreden. Jeg syns det er bra at hun bruker mer tid på å promotere “Unapologetic”-cden, den har så mange kvalitetssanger. “What Now”-videoen er på vei, og det er fare for at det kan bli nok en landeplage signert Rihanna. Jeg har selv hørt den ihjel siden cden ble sluppet for snart et år siden. Mine andre favoritter er “Lost In Paradise”, “No Love Allowed”, “Jump” og “Half Of Me”.

I tillegg så spilte hun inn video til den mørke og mystisk “Pour It Up” i mai, men det ser ut til at det er noen “creative differences” i veien for produksjonen. Men forhåpentligvis får vi se denne stripteasen av en video snart også.

Se hele intervjuet her

Og her er opptreden av “What Now”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s