Oppsamling: Nye sanger og mixer via Soundcloud

Denne sangen fortjener egentlig en helt egen post, men jeg lar det gå for denne gang, og inkluderer den her. Det er en remix av Sam Smith’s “Nirvana” som jeg har skrevet om tidligere. Mixen er av T.I.P.(Two inch punch), og er en sjeldent deilig versjon av en allerede langt over gjennomsnittet bra sang. Så om du bare skal høre en sang idag, så bør det være denne!

Etter den ekstreme skryten jeg ga til sangen over, kommer jo denne litt i skyggen. Men dette er heller ikke en sang man bør overse. Jeg oppdaget den via en repost av Disclosure, og sangen er av Lxury og heter “We Do”. Jeg innså allerede et minutt uti sangen at dette er en sang man kan bli helt avhengig av. Så da er du advart.

Jeg har tidligere skrevet om hvor mye jeg elsker Atlas Genius sin CD, og når en av de sterkeste sporene på albumet blir mixet av Ghost Loft sier det seg selv at resultatet blir bra. VELDIG bra. Sjekk ut remixen av “Electric” under.

For mere musikk, følg meg gjerne på soundcloud

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s