Pharrel er overalt! Senest ut, via Chris Cab og MILEY

Pharrel er virkelig den artisten/produsenten som har tatt full kontroll over musikken i 2013 så langt. Get Lucky og Blurred Lines er bare et par eksempler på noen sånn passe store hits han har vært med på å lage hittil i år. Nå har han også hatt en finger med i spillet på den siste singelen fra Chris Cab, som Pharrel har vært en slags mentor for. Den heter “Liar Liar”, og er en skikkelig behagelig, og fengende sang, som er klar til hyppig avspilling. Det noe litt eksotisk over denne sangen, rytmene er seige, på en god måte. Pharrel er tydeligvis ikke ferdig med å okkupere allverdens radiokanaler,  og det er det bare å godta.

Sjekk ut musikkvideon til “Liar Liar” her, featuring Pharrel

Chris Cab virker forresten som en veldig lovende artist, han har mange flere bra sanger. Sjekk ut youtube-kanalen hans HER,  og se hva du syns om resten av musikken hans 😉

Men tilbake til Pharrel, det stopper ikke enda. Han har blant annet gitt et par sanger til Miley Cyrus på hennes nye cd, en av dem er den fantastisk deilig “#GetItRight”. Ja det er ekstremt harry med “#” i tittelen, men det får vi bare leve med. Den myke produksjonen til Pharrel er en perfekt kontrast til Miley’s til tider nasale stemme. Dette bør bli en av singlene fra Miley’s “Bangerz”.

Syns Pharrel var en god måte å få dratt inn en liten dose Miley på. Det er jo aldeles for lite oppmerksomhet rundt henne om dagen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s