Oppdag: Pawws

Pawws er en britisk artist, som bare venter på å ta av. Ut ifra det lille man har hørt fra henne hittil, så tror jeg virkelig hun kommer til å bli noe stort. “Slow Love” er allerede en klassiker hos meg, og det tror jeg nok hennes nyest singel “Outside Love” også kommer til å bli. Gleder meg til å se hvordan det går for henne videre. Hun skal forøvrig ut på sin første turne neste uke, kun i England dessverre. Vi må nok vente litt lenger her i Norge før hun tar turen. Jeg venter i spenning!

“Slow Love” var sangen som først fanget oppmerksomheten min.

Her er hennes nyeste singel “Outside Love”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s