Heldigvis ikke too little, men kanskje litt too late?

Neida JoJo, det er aldri too late. Men det har virkelig vært altfor stille fra JoJo de siste årene. Hun har kranglet seg ihjel med et veldig vrient plateselskap og jobber med å slippe fri fra kontrakten de har fanget henne i. Men midt i dette er hun nå på turne, hvor hun nylig sang “Weak” fra sin aller første cd. Ett så ivrig publikum har jeg ikke hørt på lenge, og jeg skjønner hvorfor. Hun synger så ekstremt bra, stemmen hennes glir over enhver tone.

Jeg hører fortsett ganske jevnlig på en del av hennes tidligere sanger. Spesielt “Good Ol'” er min favoritt, og selvfølgelig “Leave(Get Out)” og “Too Little, Too Late”. Jeg anbefaler dere å tørke støv av disse gamle radioplagene, regner med at de fleste av dere ikke hører på henne så ofte som meg.

En av hennes senere utgivelser, “Demonstrate”, fortjener så mye mer oppmerksomhet enn det den har fått. Det er en skikkelig deilig produksjon og vokal, alt bare funker så innmari bra. Her er en akustisk opptreden av sangen

Jeg håper situasjon ordner seg for JoJo, vi er vel alle klare for ny musikk fra henne?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s