Oppdag: Mapei

Mapei er en svensk artist, signert til amerikanske Downtown Records. Hun debuterte musikalsk med “Video Vixens” allerede i 2006, men etter det har det vært rimelig stille. Men nå er hun heldigvis tilbake med singelen “Don’t Wait”. Den ble akkurat sluppet på soundcloud og har klart å skape ganske så mye nettbuzz allerede. Sangen bygger seg opp på en skikkelig deilig måte. Det er en enkel knipsing i bakgrunnen gjennom hele sangen, som gjør at hele opplevelsen blir ganske avhengighetsskapende. Hennes myke vokal, gjør seg veldig bra oppå den robot-aktige mørke stemmen under. Dette setter virkelig en høy standard for musikken hennes videre, jeg tror vi kommer til å se mye mer til Mapei!

Her er “Don’t Wait”

Hun er forresten også med på sangen “Mary Jane”, på Major Lazer’s siste cd!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s