Intervjuet: Børre Olsen

Denne uken er det Børre Olsen som er i fokus. Han er ingen musiker selv, men han er en smykkedesigner som er skikkelig i vinden om dagen. Og da er jeg det jo alltid spennende å høre litt om hans musikalske interesser. Han er mannen bak smykke-merket So-B, som virkelig tok av da Lene Nystrøm brukte en av hans kreasjoner, i 2007. Nå selges smykkene hans i Norge, Sverige, Danmark og England. Gary Douland, og modell og kunstner Amber Arbucci er bare noen av de store navnene knyttet til Børre sine smykker.

Med det sagt, så syns jeg det var passende å ta en liten titt på Børre sin personlige musikksmak, så da kjører vi på med mine tungt seriøse intervjuspørsmål!

Hva er din mest spilte sang?

Whitney Houston’s “My Love Is Your Love”. Men nå om dagen så går det mest i Britney’s nye låt. Just love it!

Hva var det første albumet du kjøpte?

Første albumet jeg kjøpte var “The Beegees”, og deretter Olivia Newton John. Tror det var i 1979. 

Hvilken norsk artist/band er din favoritt? 

Min norske favorittartist er A-Ha. Elsker dem!

Hva er din ultimate drømmekonsertopplevelse?

En konsertopplevelse jeg alltid har ønsket meg er Justin Timberlake. Britney hadde heller ikke gjort noe.

“My Love Is Your Love” er en tidløs klassiker, men jeg hang meg selvfølgelig mer opp i at han hører mye på Britney’s “Work Bitch”! Endelig en anledning til å skrive om Britney(det gjør jeg jo ALDRI ellers). Så da syns jeg vi alle skal sette oss godt til rette, og nyte lyden ogsynet av den siste musikkvideoen til Britney.

Første albumkjøp er to cder jeg selv ikke har noe særlig forhold til selv. Bortsett fra den åpenbare “Stayin Alive”, som jeg helt til ifjor var sikker på at het “Stena Line”. Er det noen fler som kjenner seg igjen i det?  Her er den i hvert fall 😉

A-ha er jo virkelig en av Norges aller største musikkeksporter. Personlig er jeg også glad i dem, men jeg syns til tider at musikken deres har en litt rar stemning. Mine to favoritt-sanger er nok  “Foot Of The Mountain” og “Birthright”.

Hans drømmekonsert er jeg åpenbart helt enig i! Og det er jo to opplevelser som er veldig mulig å få til i nærmeste fremtid. Både Britney og Justin er høyst aktuelle med hver sin konsert-turne. Britney med sitt to-års lange konsert-opphold på Planet Hollywood i Las Vegas. Og Justin som akkurat har sluppet billetter til Norges-konserten i Telenor Arena, 8 mai 2014. Jeg har allerede skaffet meg billetter til Justin’s konsert, i midten rett foran scenen! Det blir så bra 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s