Norsk musikk-boost via Christine på P3

Christine Danche åpnet sitt nye radioshow på P3 denne mandagen. Og hittil har det vært et imponerende kaliber på gjestene. Første sending var selveste Sandra Lyng tilstede, og hun gav en solid opptreden av hennes superfengende comeback singel “#PRTeY”. Kaveh var også der, og sammen sang de den udødelige klassikeren “Sommeflørt” fra 2004. I tillegg sang de Kaveh’s seneste singel “En Av Dem”, som også var en imponerende opptreden.

Her er “Sommerflørt”-opptreden

Og her er “#PRTeY”

For å følge opp denne kraftige premieresendingen så var Gabrielle og Margaret Berger gjester igår, og de lagde også musikalsk magi. De covret en av det aller fineste sangene jeg har hørt i år, Disclosure’s “Help Me Loose My Mind”. Stemmene deres går overraskende bra sammen, og de en hårreisende fin versjon! Denne videoen er ikke tilgjengelig på youtube enda, så jeg anbefaler dere å gå inn på p3.no og sjekke den ut 😉 Begge sang også sine nye singler, Margaret’s “Human Race” og Gabrielle’s “Medvind(Med vin). Elsker at det skjer så mye i musikk-Norge om dagen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s