En hyllest til en unik stemme

At John Newman’s “Love Me Again” kom til å bli en hit var jeg absolutt ikke i tvil om. Det trengs ikke mye musikkvett for å spotte den landeplagen der. Med en stemme så unik som hans har jeg hatt store forventinger til musikken hans, og nå er endelig dagen her for å finne ut hvordan han klarer seg gjennom sitt første album!

Men la oss begynne med videoen til “Love Me Again”

(Om du fortsatt lurer litt på hvem John Newman er, så er det han som er vokalen bak Rudimental’s “Not Givin’ In” og “Feel The Love” )

CDen heter “Tribute” og slippes idag! Jeg har hørt gjennom den flere ganger i sin helhet og jeg må innrømme at jeg sliter med å velge ut noen bra sanger. Jeg syns nesten alle sangene verdt å nevne, og flesteparten av de kunne klart seg som singler. En så gjennomført og velarbeidet cd hadde jeg ikke regnet med, og jeg er innmari fornøyd med dette resultatet!

Faktisk syns jeg hans siste singel “Cheating” er en av de mindre spennende sangene. Men nå vet vi hvert fall at han har mye mer å by på.

Men okey, nå skal jeg da trekke ut mine favoritter så langt.

“Gold Dust” er den første jeg la merke til. Den har en veldig innbydene melodig og oppbygning. Videre så er det “Tribute”, “Loosing Sleep”, “Easy”, “Goodnight Goodbye” jeg har hengt meg mest opp. Men som sagt, cden er bra i sin helhet så legger ved hele albumet til streaming under. Gled dere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s