Erik Hassle er tilbake!

Erik Hassle er endelig tilbake med ny musikk! Denne gangen er det en litt annen stil han har gått for. Litt mørkere, og litt dystrere. Men fortsatt ekstremt fint, som alt annet han lager. Hør på “Talk About It” under og nyt hans sterke, men sårbare vokal. Dette er vakkert!

For de av dere som ikke er helt sikker på hvem Erik Hassle er, så er han mannen bak “Hurtful” som ble sluppet i 2008. Han ble spådd en internasjonal karriere og ble forsøkt lansert i blant annet England. Dessverre tok dette aldri helt av, og siden den gang har han holdt seg mest til det Skandinaviske markedet. Jeg for min del er fornøyd så lenge han karrer seg over til Norge og spiller en konsert her snart. Det har jeg ventet veldig lenge på!

Her er videoen til “Hurtful”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s