Sandra + Donkeyboy

Sandra Lyng har spilt inn ny singel i samarbeid med Donkeyboy! Dette er en sang jeg virkelig ikke kan vente med å høre!! Jeg har en følelse av at dette kan bli en skikkelig radioplage i lang tid fremover. Er jeg alene om dette, eller er det noen flere som gleder seg noe voldsomt til å høre hvordan dette blir?

Skulle ønske jeg kunne legge ved link til sangen, eller i det minste et klipp. Men ingenting har blitt sluppet enda, så vi må bare vente i spenning!

Vi kan i mellomtiden kose oss med et tilbakeblikk på det jeg mener var Sandra’s aller beste opptreden på Idol. Hør henne synge “L.O.V.E” her. Den kvelden sprengte hvert fall jeg mobilbudsjettet mitt på å stemme for harde livet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s