Flashback Sunday: Ukens utvalgte album

Hver søndag fremover skal jeg velge ut et album som jeg synes er usedvanlig bra, og ofte undervurdert. Det blir nok en god blanding av litt eldre og nyere utgivelser. Så da setter jeg igang!

Jeg begynner denne kategorien med den siste cden til canadiske Light’s “Siberia”. Hun slo for alvor gjennom med “Saviour”. Hennes sukkersøte vokal, og en produksjon som minner litt om et videoespill, så hadde hun finnet en formel for suksess. Albumet som fulgte etter, “Lights”, levde opp til forventningene mine og leverte mange flere bra sanger. Men først da hun ga ut en akustisk EP med noen av sangene ble jeg ordentlig fan. Det samme skjedde med “Siberia”-albumet. Jeg likte ikke dette albumet like godt, det var noe som manglet for meg. Men heldigvis bestemte hun seg for å gi ut en helt akustisk versjon av albumet, og som forrige gang så falt jeg totalt for hele denne cden. Melodiene og tekstene kommer så mye bedre frem, og personlig blir jeg mye mer knyttet til denne versjonen av cden, enn den originale.

Så hvis du er på jakt etter litt behagelig musikk å høre på denne søndagen, er dette akkurat det du trenger!

Her er en live-opptreden av “Suspension”, så og si helt lik som på det akustiske albumet 😉

Favoritter på albumet: Banner, Siberia, Heavy Rope, Suspension, Peace Sign.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s