Dette er store greier, Zara Larsson er tilbake med ny singel!

Etter å ha krasjet inn på listene i hele skandinavia med “Uncover”, er Zara Larsson nå endelig klar med den ordentlige oppfølgeren. Om du håpet på enda en følelsesladet ballade, så må jeg nok skuffe deg. “Bad Boys” er langt ifra ballade-materiale, denne minner mer om noe Beyonce kunne ha ristet løs til. Men det betyr ikke at dette er noe dårlig hun har gitt ut.

Dette er en ekstremt fengende, rytme-basert smash av en sang. Jeg fikk den på hjernen fra første sekund. Den enkle og rene produksjonen er utrolig avhengighetsskapende, og jeg krysser fingrene for at denne tar av like mye som “Uncover”. Hun kan absolutt kalles Sveriges ledende popeksport dette året, og jeg håper hun holder dette momentumet gående. Hun slapp også medfølgende musikkvideo idag, som virkelig setter alt fokus på henne. Hun er alene i et rom, og danser for harde livet. Jeg liker hele feelingen i denne videoen, det gir en følelse av at dette er noe stort vi er med på. Og det tror jeg også at dette er, Zara Larsson har det som trengs for en internasjonal karriere.

Her er “Uncover” om du har brukt ørepropper gjennom hele året, og klart å unngå å høre denne sangen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s