Ny EP fra Cash Cash

Om du er på jakt etter en skikkelig energibombe av en EP, så har jeg akkurat hva du trenger. Den nye EP’en til det amerikanske bandet Cash Cash, “Overtime”, består av 6 fargesprakende spor. Jeg ser for meg regnbuer, stjerneskydd og fyrverkeri i alle mulige farger når jeg hører gjennom denne EPen. Og det er sjelden feil! For å sammenligne de med noe, så minner musikken deres meg litt om DJ-geniet Madeons produksjonsstil.

Spesielt “Take Me Home”, “Satelites” og “Overtime” anbefaler jeg å høre på.

“Take Me Home”

Her er “Satelites”

Dette er tittelsporet, “Overtime”. Her er det forresten lurt inn et mesterlig sample av klassikeren “Sweet Sensation”.

Første gang jeg oppdaget Cash Cash, var da jeg hørte deres første singel “Party In Your Bedroom” i 2009. Det er noe veldig kjent med melodien som jeg ikke har klart å finne ut av hva er for noe. Om noen kjenner igjen hva det er for noe, så legg gjerne igjen en kommentar 😉

Men om noen husker Mo fra X Factor(han som mistet håret), så kan man hvert fall trygt si at han hentet en smule inspirasjon fra denne sangen i sin egen debut “Dance Like A Freak”. Hør på begge under, og sjekk hvor unektelig likt det høres ut.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s