Svensk rnb-melankoli

Jeg oppdaget nylig Ji Nilsson på soundcloud. Hun er en svensk, relativt uetablert, artist som nå jobber seg oppover. Og hun er godt på vei med det han hun har gitt ut hittil. Først fikk vi høre “Tell Them”, som byr på en fengende, simplistisk, melodi. Når refrenget slår til, blir man virkelig dratt inn i sangen. Sjekk om du er enig og hør på den nå 🙂

For et par dager siden slapp hun andre smakebit på musikken sin, “I’m Her”. Det er en slags melankolsk rnb-sang, som vi absolutt kunne trengt å ha mer av på radio idag syns jeg. Jeg elsker stemningen i sangen, den er rolig og dyster, og hun overfører virkelig følelsene sine gjennom vokalen.

Om hun fortsetter sånn her så tror jeg vi kommer til å se mye til henne fremover! Det håper hvert fall jeg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s