Elektromagi fra Thief

thief

PJ Wolf er mannen bak Thief. Han hadde tidligere fokusert på gitar og mer akustisk musikk, men med Thief går han helt nye veier. Hans første EP ble sluppet for omtrent en måned siden, og det er fire veldig kule sanger. Spesielt “Closer” fanget meg med en gang, men de tre andre sporene er absolutt av høy kvalitet de også.

Da jeg skulle følge han på soundcloud stod det “Follow Back”, så det viste seg at han allerede fulgte meg! Da var det jo en enda bedre mulighet for å intervjue han. Det var han med på, så intervjuet er underveis og kommer om et par uker 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s