Isak Heim fra Idol overrasker

Isac Heim

Jeg har ikke fått med meg at Isak Heim, fra Idol 2011, har gitt ut ny musikk! Han slapp nå nylig singelen “Out Of Space”, og det var noe helt annet enn det jeg forventet. Jeg så for meg en ganske standard singer-songwriter-stil for han her, men dette er noe mye mer spennende. “Out Of Space” er en superfengende sang, som skiller seg ut fra det meste av annen norsk musikk for tiden. Det er vanskelig å ikke bli smittet av humøret i denne sangen, og jeg kan se for meg at denne kan ta radioen med storm. Han jobber for tiden med et album, med hjelp fra popgeniene i Donkeyboy. Det lover da veldig godt for hans fremtidige musikkkarrierere!

Sjekk ut videoen til “Out Of Space” her

Siden det var Idol som hjalp han opp og frem, er det vel på sin plass å ta en titt på hans Idol-audition også.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s