Robots With Rayguns

Robots

Kulere artistnavn skal du lete lenge etter. Robots With Rayguns har en utrolig deilig leken musikkstil, og jeg elsker bruken av “smurfeaktige” lyder i sangene. Jeg oppdaget først Robots With Rayguns gjennom en remix/mash-up han lagde av Britney’s “Work Bitch” sammen med Iggy Azealea’s “Work”. Den er noe helt annet enn ogirinalene, og gjør den steinharde treningssangen “Work Bitch” til en drømmeaktig affære.

Etter denne musikalske åpenbaringen måtte jeg virkelig sette meg inne i mer av musikken hans, og det var verdt det. Spesielt sangen som heter “Hush” har jeg blitt helt oppghengt i.

En siste sang jeg må dele med dere er “Rock My Body”, som jeg etterhvert innså at var en slags remake, eler hvert fall tydelig sampling av Ciara’s “Body Party”. Nok en gang er det noe helt annet enn Ciara’s fløyelsmyke vokal og produksjon.

Okey hvem er det jeg prøver å lure, jeg klarer selvfølgelig ikke å gi meg der. Er ikke mulig å la vær å legge ut denne fantatstiske mixen de har laget av Selena Gomez også. Merkeling nok klarer jeg ikke sette fingeren på hvike(n) sang det er, selv om jeg er tidenes fan av henne. Men seriøst, sjekk den ut. Innmari deilig å høre på.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s