Yasmin Green hypnotiserer med “Into The Night”

Yasmin

Denne sangen av Yasmin Green dukket plutselig opp på min soundcloud forleden, og jeg ble akkutt opphengt i den. Både stemmen og sangen er så innmari deilig! Hun har en mørk, litt hes vokal som gir en helt egen stemning til sangen. “Into The Night” heter den, og jeg anbefaler deg virkelig å sjekke den ut nå! ENJOY 😀

Det ser ikke ut til at hun har sluppet så mye musikk tidligere, men jeg fant denne fantastiske “mash-upen” av Florence And The Machine’s “Spectrum”, og Destiny’s Child’s evig-aktuelle “Say My Name”. Her viser hun skikkelig stemmekraft.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s