Flashback Sunday: Nicola Roberts – Cinderella’s Eyes

Etter et par uker uten denne posten, så har jeg nå funnet frem en av mine absolutte favorittalbum. Det er nemlig soloalbumet til Nicola Roberts, fra Girls Aloud, som hun slapp i 2010. Det et et sjeldent popmesterverk, som virkelig fortjener så mye mer oppmerksomhet og suksess enn det fikk. Hun har selv skrevet alle sangene på cden i samarbeid med diverse andre sangskrivere, bortsett fra “Everybody’s Got To earn Sometimes”, som opprinnelig ble gitt ut av The Korgis i 1980. I tillegg til ekstremt bra musikk, så er hele innpakning på albumet ekstremt pen. Coveret som jeg har lagt ved øverst her, er en av de kuleste jeg har sett på lang tid, og det samme går for alle bildene i album-bookleten.

Hun begynte soloprosjektet sitt med den Diplo-produserte førstesingelen “Beat Of My Drum”. Overfengende, og setter seg som lim på hjernen. Dette skjøt virkelig forventningene til hele cden, opp i skyene.

Denne fulgte hun opp med “Lucky Day”, produsert av kanadiske Dragonettes. Hun har virkelig fått med seg bra folk til å støtte dette prosjektet. Denne sangen er nok et deilig stykke popmusikk.

Siste singel ut fra cden var “Yo-Yo”, det er en av de jeg har hørt mest på fra cden, så det singelvalget støtter jeg så absolutt.

Resten av cden er pakket med toppkvalitets popmusikk, og bør høres gjennom fra start til slutt. Her er det ingen “fillers”, bare en solid sang etter den andre.

Den siste sangen jeg må dele med dere er den triste, følelsesladede balladen “Sticks + Stones”. Stemningen i denne sangen er til å ta og føle på. Her en en akustisk opptreden av den.

Legger ved hele albumt fra spotify også, så kan de som har latt seg overbevise sjekke ut dette fantastiske albumet!

Nicola jobber visstnok med ny musikk for tiden, men det er lite informasjon rundt dette prosjektet så langt.  Så jeg venter åpenbart i voldsom spenning, og skal forhåndsbestille albumet så fort det er mulig

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s