Jamie Lynn Spears(ja søsteren til Britney) med ny singel!

Jamie Lynn Spears har drevet med musikk lenge, men ikke før idag har hun sluppet noen offisiell singel. Og om du forventer en superfengende popsang som storesøster Britney virkelig har dreisen på, så må jeg nok skuffe deg. Sangen er en skikkelig country-affære, litt samme stil som Taylor Swift, men hun har heldigvis en mye bedre stemme. Selv om jeg ikke er noen country-fan, så tror jeg at dette er en bra sang til å være i den sjangeren. Tiden vil vise om hun har noe mer spennende å komme med, eller om hun kun holder seg til ren country-musikk. Det er kanskje litt vanskelig å begi seg ut i samme sjanger som Britney har regjert i 15 år, så jeg skal ikke klandre henne for det.

Her her den splitter nye musikkvideoen og sangen, “How Could I Want More”

Jamie Lynn tweetet akkurat et “screenshot”, som viser at sangen hennes har klatert helt til topps på iTunes i Sverige! Merkelige greier, det er tydelig at Zoey 101 har satt sine spor i vårt naboland.Skjønner ikke helt hva som foregår borte i Sverige. Nesten bare gamle Taylor Swift-sanger, og Dolly Parton-klassikere i topp ti. Kan noen forklare hvordan dette kan ha seg?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s