Ella Eyre er på vei til å bli noe stort

Ella Eyre er foreløpig best kjent for sitt samarbeid på Rudimental’s nummer 1.-hit “Waiting All Night”. Hun har også jobbet med Bastille, og Naughty Boy. Men dette er raskt på vei til å forandres. Hennes solo-singel Deeper slippes offisielt 15 desember, og jeg føler virkelig på meg at dette er noe her er noe stort som er på gang. Stemmen hennes er innmari kul, og sangen har en feelgood jazzy stemning. EP’en “Deeper” slippes også 15 desember, så det er bare å glede seg til mer musikk fra denne veldig interessante nykommeren.

Jeg ser for meg at hun er en artist som kan dukke opp på Senkveld, og plutselig toppe de norske listene i ukesvis deretter. Det skal ikke mere til for å erobre det lille musikk-markedet her i landet. Her er videoen til “Deeper”

Her er en av de andre nye sangene på EP’en. Dette er “Going On”. Nok en kul sang, som lover bra for resten av sporene, som vi får høre om snaue to uker

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s