Lea Michele er endelig klar for en musikkkarriere, utenfor GLEE

Lea Michele har uke etter uke, sunget seg inn i mitt hjerte, med utallige kraftfulle opptredener på Glee. Jeg har ventet lenge i spenning på at hun skal slippe noe musikk på egenhånd, utenom Glee-sangene. Nå har endelig dagen kommet, og hennes splitter nye debut-singel er nå tilgjengelig! “Cannonball” er tittelen, og om du automatisk antar at dette er en skikkelig kraftballade, så har du HELT rett! Maken til mektig ballade skal man lete lenge etter. Sangen er skrevet av Sia(som også står bak Rihanna’s “Diamonds”, og flere av sangene på “Britney Jean”), hun har en helt unik evne til å skrive følelsesladede hits etter hits. Norske Stargate er ansvarlig for produksjonen, sammen med Benny Blanco. Lea Michele har skaffet seg et rimelig skuddsikkert team, og jeg har stor tro på at denne sangen vil erobre lister verden over.

“Cannonball” krever en sterk vokal, og Lea Michele har en av de aller beste stemmene i pop-verden idag. Jeg er veldig imponert over denne knallsterke førstesingelen, og setter nå pris på at hun har ventet såpass lenge med å begi seg ut på en solokarriere. Det handlet vel om å finne rett materiale, før hun ville prøve seg på egenhånd. Og det har hun så absolutt gjort, så gjenstår det å se om resten av cden er stappfull av ballader, eller om hun også klarer å skru opp tempoet et par hakk. Jeg gleder meg uansett!

Albumet heter “Louder” og slippes 4. mars. Her er tracklisten, for de av dere som trenger noe å holde dere til mens vi venter på mer musikk.

1. Cannonball
2. On My Way
3. Burn with You
4. Battlefield
5. You’re Mine
6. Thousand Needles
7. Louder
8. Cue the Rain
9. Don’t Let Go
10. Empty Handed
11. If You Say So

Deluxe:

12. The Bells

13. What Is Love?

14. Gone Tonight

Advertisements

3 thoughts on “Lea Michele er endelig klar for en musikkkarriere, utenfor GLEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s