Britney med video til Perfume

Credits: Itsneemzbitch

Britney’s følelseladede kjærlighetsballade har imponert meg skikkelig, og jeg er så glad for at hun endelig kan vise en litt annen side av seg selv igjen. Det er deilig å høre en litt mer personlig og sårbar Britney, som synger for full hals. Stemmen hennes er noe av det som har gjort meg til den besatte Britney-tilhengeren jeg er idag.

Idag slapp hun musikkvideoen, regisert av Joseph Kahn(mannen bak Stronger og Toxic-videoene, to av mine favoritter). Det er så deilig å se at det virker som om hun faktisk har lyst til å gjøre det hun driver med igjen. En lang periode har hun vært død i blikket, men jeg begynner å se mer og mer av den artisten vi ble kjent med for mange år siden. I tillegg er hennes flamme en norsk modell! Det er jo ekstra gøy. Skulle gjerne tatt en prat med han, og høre hvordan det var å jobbe med Britney.

Joseph Kahn har skrevet flere tweets om at hans originale versjon av videoen har blitt klippet, og slutten har blitt annerledes. Det var visstnok en fantastisk slutt hvor Britney imponerte stort med skuespill og kreativitet. Ryktet sier at Britney selv skyter kjæresten, og hun han er utro med, så ser man visst at hun som ble skutt også var Britney. En spenstig twist, som ville tilføre litt mer til videoen. Hvorfor dette ble endret forstår ikke jeg, forhåpentligvis slipper de en directors cut av videoen etterhvert.

Uansett er dette en klassisk Britney-video. Hun ser kjempebra ut, smiler og ler,  og sprayer selvfølgelig heftig på med sin egen parfyme “Fantasy”. Jeg håper virkelig denne kan gi sangen et skikkelig boost på listene, og gi den den suksessen den fortjener.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s