Neon Jungle er klare for å erobre verden

Jentegruppen Neon Jungle braste inn i det britiske musikkmarkedet tidligere i år med sin ekstremt voldsomme(på en god måte) debut-singel “Trouble. De gjorde det relativt greit salgsmessig, og er nå klare med oppfølgeren. Den nye singelen heter “Braveheart” og er nok en intens banger (som Miley sannsynligvis ville sagt)av en sang. Den er har like mye trøkk som forrige singel, men den er mye mer radiovennlig. Mega More er produksjons-teamet bak, de er også ansvarlig for blant annet Havana Brown’s “We Run The Night”. Jeg har alltid vært svak for jentegrupper, og krysser fingrene for at dette kommer til å bli en monstersmash for dem.

“Braveheart”

Her er “Trouble”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s