Marlene med ny sang “Stay Awake”

Svenske Marlene slapp “Bon Voyage” i sommer. Jeg blogget om den for en stund siden, og jeg hoder fortsatt fast ved at det er en ekstremt kul vibe ved både sangen og videoen. De “eksotiske” lydene i begynnelsen, og det kraftige refrenget, er med på å skape noe helt unikt. Jeg har derfor ventet i spenning på noe mer fra Marlene. Og denne uken opprådde hun endelig en ny sang, “Stay Awake”.

Hun lever så absolutt opp til forventningene hun har skapt, denne sangen er veldig veldig fin. Det er en ballade, med veldig deilig produksjon. Sangen er skrevet med en Ji Nilsson, en annen svensk artist som jeg også har skrevet om tidligere. Så naturligvis blir jo dette musikk av ekstremt høy kvalitet! Dette er fortsatt bare en demoversjon, men Marlene har lovet at hun skal gjøre den ferdig.

Her er videoen til “Bon Voyage”

Og siden vi er inne på Ji Nilsson, så er det vel på sin plass å dele en av sangene hennes igjen. Dette er “Tell Them”, den er fantastisk fin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s