Charlotte Qvale og Thomas Eriksen “The Fire”

Charlotte Qvale og Thomas Eriksen slapp idag musikkvideoen til singelen “The Fire”. Sangen hadde ikke gjort noe særlig inntrykk på meg, før jeg hørte den igjen da jeg så videoen. Plutselig elsket jeg sangen. Det er en midtempo sang, med et kraftig refreng som fester seg  fort. Den har allerede vært A-listet på P3 i flere uker nå, så det er ganske sannsynlig at vi har med en kommende stor hit å gjøre. Det er deilig å høre harmoniseringen i refrenget, stemmene deres passer veldig godt sammen.

Her er videoen til “The Fire”

Thomas Eriksen har jo flere imponerende produksjoner på CV’en, blant annet står han bak store deler av det imponerende debut-albumet til The Saturdays “Chasing Lights”. Det albumet er for øvrig en ganske helnorsk affære. Ina Wroldsen har vært med å på skrive nesten alle sangene, i tillegg har som sagt Thomas Eriksen produser og skrevet store deler av sangene, sammen med broren David Eriksen. Han slapp sitt egent debut-album “Cannibal” i 2010, noe som også har gått meg hus forbi. Ut ifra det lille jeg har hørt av albumet så langt, virker det som om det er mye bra der også. Så det bør absolutt sjekkes ut.

Jeg hadde ikke noe særlig forhold til Charlott Qvali før dette, men etter å ha sjekket ut flere av sangene hennes på Spotify så har hun fanget interessen min.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s