Isak Danielson med kraftballade

Imens dere alle venter i spenning på de resterende topp fem albumene i min musikkoppsummeringsliste, har jeg en svenks nykommer å introdusere dere for.

Isak Danielson gjorde virkelig inntrykk i Sverige etter hans audition på X Factor ifjor. Nå jobbes det med å lansere han som artist, og bak seg har han fått de samme som “skapte” Zara Larsson. Hun har jo virkelig klart seg ekstremt bra, så om suksessen til hennes “Uncover” er noen indikasjon på hvordan det vil gå med Isak, så virker dette veldig lovende.

Sjekk ut hans kraftige pianoballade “Long Live This Love”, som sannlynligvis er første singel. Den er ikke sluppet for salg enda, sannsynligvis girer de opp en heftig promoplan før den skal gjøre sitt innrykk på musikklistene. Jeg mistenker at han kommer til å bli veldig populær.

Her er også han X Factor-audition, i litt dårlig kvalitet, men du kommer likevel til å skjønne at han her har det som skal til. Han sang Adele’s “My Same”, og gjorde den så bra at jeg tror til og med Adele ville blitt stolt. 😉

Her er også Zara Larsson “Uncover” når vi først er inne på denne fantastiskt fine sangen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s