La bjellene klinge, nå kan man trygt si at julen er her

Nå syns jeg at jeg har ventet lenge nok med et hundre prosents juleinlegg.

En del av sangene er åpenbart spilt og covret så mange ganger at de frembringer brekninger, men andre klassikere er heldigvis udødelige.

Gjett en gang hvilken julesang som er den aller mest stemningsbringende for min del. Gjettet du Britney’s My Only Wish(This Year) kan du gi deg selv en klapp på skulderen. Jeg har kun i år støtt på folk jeg må overbevise om at dette faktisk er en Britney original, og ikke en cover av en gammel julesang. Og det tar jeg som et stort kompliment, på vegne av Britney. Over til Britney!

Så over til en annen julefavoritt, Michael Buble. Duetten med Shania Twain, er en bedre versjon av “White Christmas” enn jeg noen gang kunne forestilt meg. I tillegg får jeg merkelig nok veldig julestemning av den veldig lite julete “Feliz Navidad”.

Om du har behov for enda mer julemusikk, så kan du sjekke ut julelisten min på spotify.

Jeg lar Britney synge oss ut av dette innlegget, med hennes live-versjon av “Silent Night”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s