Alex Isley tolker James Blake

James Blake har lager intens, stemningsfull musikk, som ofte blir litt for svevende for min del. “Retrograde” er min favoritt av blant hans sanger, så når jeg fikk opp en remake av denne på min soundcloud-stream, var jeg nødt til å sjekke den ut. Den er blandet sammen med en annen James Blake-sang, “The Wilhelms Scream”.Resultatet er veldig vakkert, og det holder på den behagelige stemningen fra originalen. Artisten er Alex Isley, jeg vet ikke så veldig mye mer om henne.  Hun har mye mer musikk tilgjengelig på soundcloud-profilen sin(Alex Isley’s SoundCloud), og med en stemme som denne så skal det mye til for at det ikke er deilig å høre på!

 

Her er en av hennes andre sanger, dette er “Set In Stone”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s