En liten dæsj med reggae

Kanadiske MAGIC! er ute med sin debutsingel “Rude”, og det er en skikkelig feel-good reggae-inspirert popsang. Melodien fenger fra første avspilling, og den får meg i godt humør selv i dette dystre regnværet. Sjekk ut musikkvideoen nå 🙂

Bandet ledes av Nasri Atweh, som er langt ifra noen nykommer. Han har jobbet med blant andre Cheryl Cole, JoJo, David Guetta, Christina Aguilera, Justin Bieber, Chris Brown og  Vanessa Hudgens. Så man kan trygt si at han vet hvordan man skal lage en hit. Dette er det eneste de har sluppet som band hittil, så det er bare å vente i spenning på hva mer de har å komme med.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s