Andreas Moe med perfekt nyttårssang

Andreas Moe fikk meg skikkelig hektet på førstesingelen sin “Collecting Sunlight”, og hele den følgende EP’en med samme navn hadde mange sterke sanger. Men siden den gang har det vært veldig stille. Eller det trodde jeg, helt til jeg plutselig oppdaget at han slapp enda en EP litt etter dette. Dette oppdaget jeg først for noen dager siden, ett helt år etter at den egentlig ble sluppet. Det er jo litt pinlig for meg, som liker å tro at jeg får med meg alt i popverden. Men det var hvertfall en gledelig overaskelse å få fire “splitter nye” sanger fra Andreas Moe.

Den siste EP’en, “This Year”, ledes ann av singelen ved samme navn. Det er en veldig god stemning gitar-sang, med det perfekte budskapet til denne tiden på året. Ta en titt på musikkvideoen nå 🙂

Her er hele EP’en på Spotify.

For de av dere som ikke har hørt på musikken hans før så anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut “Collecting Sunlight” også. Det er en veldig pen sang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s